Alle hjerter gleder seg!

Hjertebrød!

Du trenger 1 pose Brød miks, en rund kakeform, bakepapir eller formfett, litt ekstra mel til utbaking (jeg bruker Jyttemel).

Følg samme fremgangsmåte som på posen og velg om du vil bruke vann eller melk. Bland deigen godt og ta litt Jyttemel på benken – jeg bruker silikonmatte så slipper jeg så mye gris. Hell deigen på silikonmatten, form deigen til ønsket størrelse og legg den i kakeformen som er kledd med bakepapir/ alternativ sprayet med formfett. Bruk en liten, spiss kniv og form ett hjerte før du setter deigen til heving et lunt sted. Det er lurt å smøre toppen med litt vann og olje før heving. Hevetid ca 20 min. Stekes så på 200 grader i ca 30 min men her må du følge med ifht din ovn. Kos dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *