Brytebrød

Lag glutenfritt brytebrød med focaccia-miks

Superhyggelig å servere denne varianten av Loff-miksen.

Ingredienser

Dette trenger du;

  • 1 pose Focaccia miks
  • 1 pk tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær
  • 20 gram smeltet smør
  • 150 gram kesam (naturell Skyr funker også)
  • 3,5 dl lunkent vann
  • 1 kakeform 24 cm
  • 1 bakeark

Her finner du oversikt over hvor du får kjøpt våre produkter.

Fremgangsmåte

Dette gjør du:

Følg fremgangsmåten på baksiden av focaccia-miksen. Legg et bakeark i kakeformen og form runde boller som du så legger i formen. Jeg starter med en i midten og fyller på derifra. Sett til heving – min 30 min og stek på 200 grader på hakket under midten av ovnen. Pensle gjerne med litt olje og eller vann og strø på ønskede frø. Stekes i ca 25 min men følg med da steketiden varierer fra ovn til ovn.

Denne går unna – riktig god fornøyelse! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *