Drømmekake

Lag en supergod sjokoladekake med glutenfri kake-miks

Det som gjør denne sjokoladekaken ekstra god er jo kremen, og pynten 😉

Ingredienser til sjokoladekake

Du trenger:

Ingredienser til drømmekrem

  • 3 dl kremfløte
  • 1 plate 70% sjokolade
  • 2 ss kaffe

Fremgangsmåte

Sørg for at alle ingredienser er romtemperert og så følger du fremgangsmåten på Sjokoladekake miksen. La kaken avkjøles mens du lager drømmekremen.
Pisk fløten til krem. Smelt sjokoladen i vannbad og tilsett kaffe. Bland dette sammen med krem og smør på kaken som nå er avkjølt.

Pynt med årstidens bær, eller blomster, og kos dere.
God fornøyelse! 🙂

 

2 Comments on “Drømmekake”

  1. Barbro

    Hei, laget denne i springform etter anvisning med riktige ingredienser, samt romtemperert.. Den ble veldig bløt og står nå i ovnen uten at den er på for ren tørking. Er dette riktig? Vil konsistensen forandre seg når den er avkjølt? ( Det var som å riste på gele, det ytre var stekt, men bløt inni)

    1. Monica J. Hellmann

      Hei Barbro! Dette høres merkelig ut? Du har blandet miksen med 2 dl melk, 200 gram smør og 5 egg? Blandingen har du så helt i en springform, type 26 cm (stor) og stekt i ca 25 min på 180 grader? Burde være gjennomstekt da vet jeg men kan variere litt fra ovn til ovn. Drømmekremen lager du jo til slutt når kaken er avkjølt. Høres ut som om noe har gått galt her…for mye melk? Med vennlig hilsen, Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *