Focacciasnurrer med spinat

Prøv deg på denne varianten – utrolig godt, og perfekt å ha med på tur også :). Tipper de også er veldig gode til en deilig høstsuppe 😉

Ingredienser til focacciasnurrer

Dette trenger du:

  • 1 pose Focaccia miks
  • 1/2 pk fersk gjær eller 1 pk tørrgjær
  • 150 gram Kesam
  • 20 gram olivenolje
  • 3 dl vann

Ingredienser til fyll

Fyll:

  • 100 gram fersk spinat
  • 3-4 hvitløk fedd
  • 50 gram smør
  • 50 gram fetaost
  • Litt pepper og eventuelt salt
  • Solsikkefrø eller pinjekjerner til pynt

Fremgangsmåte

Dette gjør du: Følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miksen – sett til heving mens du lager fyllet. Det enkleste er om du har en stavmikser hvor du mikser spinat, hvitløk, smør og fetaost. Smak til med pepper og eventuelt litt salt.

Legg deigen på en bakematte og kjevl ut en leiv, bruk litt ekstra mel om du synes deigen er klissete. Smør så fyllet jevnt utover før du ruller den sammen. Del så opp i passende biter – jeg fikk 11 ganske store biter – som du legger på stekeplate kledd med bakepapir. Sett så til ny heving. Sett ovnen på 225 grader, dryss over solsikkefrø og stek i ca 25 min til snurrene har fått en fin farge.
Riktig god fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *