Glutenfri Loff

Sommeren er reddet – eller hvertfall løsningen til glutenfri loff. Denne oppskriften er veldig enkel og som du ser så blir resultatet helt fantastisk.

Dette trenger du av ingredienser til en skikkelig saftig og god glutenfri loff

  • 1 pose Focaccia miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 pk fersk gjær
  • 3,5 dl vann
  • 150 gram kesam/ laktosefri kesam eller soyayoghurt
  • 20 gram smeltet smør
  • Valmuefrø om ønskelig

 

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miks posen.
  • Bytt ut andel olje med smør.
  • La heve i bakebollen min 30 min før du tar deigen over i en brødform, 1 liter. Smør formen først eller bruk bakepapir.
  • Deigen er klissete så bruk en bakespatel til hjelp.
  • Fukt hendene og glatt over deigen før du setter til ny heving i ca 30 min.
  • Sett ovnen på 200 grader
  • Strø valmuefrø på toppen og sett til steking i ca 50 min.
  • Følg med på tiden.
  • Avkjøles på rist før du skjærer opp.
  • Nyyyytes!

God fornøyelse! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *