Glutenfrie Protein Rundstykker

Snakk om en enkel og fantastisk god variasjon – de holder seg også godt.

Dette trenger du

1 pose Knekkebrødmiks (430 gram)

180 gram Müsli med chia eller kun glutenfrie havregryn

2 små bokser cottage cheese (500 gram)

4 egg

1,5 ts bakepulver

1 ts salt

En liten eske rosiner (125g) – rosiner kan droppes eller byttes ut med annen type tørket frukt som aprikos, tranebær, goji bær, fiken, alt etter hva du liker og hva som frister.

 

Bruk en blender til å blande cottage cheese, egg, bakepulver, og salt til en glatt masse. Tilsett så knekkebrød miks, havregryn og eventuelle rosiner og bland godt sammen til det blir en fast masse.

Bruk hendene og form rundstykker som du legger på stekebrett kledd med bakepapir. Jeg fikk totalt 14 rundstykker ut av denne deigen.

Stekes på 180 grader varmluft i ca 20 min – følg alltid med på steketiden da den varierer både i forhold til ovn og størrelsen på rundstykkene.

Avkjøl lett på rist før du nyter med ditt favorittpålegg! Smaker himmelsk med Snøfrisk og litt urter!

God fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *