Glutenfrie pestosnurrer

Oooolalaaaa disse er gode! Bakte disse med tanke på tilbehør til suppe, men innen suppa var ferdig var det nesten tomt for snurrene gitt ;).

Ingredienser

Dette trenger du:

  • 1 pose Focaccia miks
  • 3,5 dl lunkent vann
  • 1 pk tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær
  • 150 gram kesam
  • 20 gram smør
  • Pesto – enten hjemmelaget eller bruk ferdig på glass
  • Frisk basilikum
  • Revet parmesan (ikke nødvendig)
  • Jyttemel eller annet glutenfritt mel til utbaking
  • Bakeark

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Følg fremgangsmåten på Focaccia miksen og bytt ut olje med smør. Sett til heving i ca 30 min. Bruk en silikon matte til utkjevling. Dersom deigen føles vell klissete bruker du litt ekstra mel, jyttemel er en fin løsning. Kjevle ut deigen slik du gjør når du lager kanelsnurrer. Smør pesto utover deigen, dryss gjerne litt frisk basilikum og eventuelt litt revet parmesan. Rull sammen, kutt i passe biter og legg på en bakeplate kledd med bakeark. Hev gjerne en rund til før du setter til steking, midt i ovnen, på 210 grader i ca 25 min. Følg med på steketiden.

Avkjøles på rist før du inviterer til smaking!

God fornøyelse! 🙂

Oversikt over hvor du finner produktene våre, finner du her. 

2 Comments on “Glutenfrie pestosnurrer”

    1. Monica J. Hellmann

      Hei igjen,
      kesam får du også i laktosefri variant/ utgave. Alternativt kan du bruke soyayoghurt! Lykke til!
      Med vennlig hilsen,

      Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *