Gulrotsuppe og nybakte focaccia’s

Denne kombinasjonen er veldig enkel å tilberede og utrolig smakfull! Oppskriften er også delt i magasinet Farge no5 Høst 2016. Med andre ord skikkelig høst mat 🙂

Start med å mikse deigen til Focaccia – følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miks posen. La deigen stå til heving mens du kutter opp ingrediensene til suppa.

Ingredienser til gulrotsuppe

  • Dette trenger du til gulrotsuppe:
  • 700 gram økologiske gulrøtter i biter
  • 1 løk hakket
  • 4 hvitløkfedd hakket
  • 1 liten chili hakket
  • 20 gram fersk ingefær hakket
  • 1 ts koriander frø knust i morter
  • 8 dl kyllingkraft
  • 2 appelsiner – saft fra disse tilsvarer ca 2,5 dl
  • Salt & pepper
  • Fersk koriander til pynt/ dekor
  • Litt olje

Fremgangsmåte

Dette gjør du:
Kutt alle grønnsaker/ ingredienser først. Varm litt olje i en kjele og fres løk blank, tilsett hvitløk, chili, ingefær og gulrøtter og la surre med løken noen minutter før du tilsetter kyllingkraft og appelsinjuice. Kok opp og la koke til gulrøttene er passe myke. Bruk en stavmikser til å «mose» suppa til en jevn og fin konsistens. Fyll opp ønsket menge i suppeskål og strø litt frisk, hakket koriander over før du serverer med nybakte, varme focaccia.

Riktig god fornøyelse! 🙂

Oversikt over hvor du finner produktene våre, finner du her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *