Knekkebrød sticks med avokadokrem

Litt sunnere form for snacks, men det er jo bare fint sålenge det smaker så godt!

Til Knekkebrødsticks trenger du:

1 pose Knekkebrødmiks

5 dl vann

litt havsalt

fersk rosmarin (prøv gjerne med andre urter også om du har det tilgjengelig)

Til Avokadokrem trenger du:

1 moden avokado

litt limesaft

1-2 ss creme fraiche

Dette gjør du:

Følg fremgangsmåten på baksiden av Knekkebrødmiks posen. Etter å ha kjevlet ut røra, strør du litt havsalt samt fersk rosmarin over. Stek i 5 min før du tar ut og deler opp i passe størrelse. Bruk en pizzaskjærer til dette, det gjør det hele enklere. Du lager enkle riller uten å skjære helt igjennom, og på den måten er det enkelt å dele opp når knekkebrødene er ferdig stekt. Litt morsomt å lage tynne sticks som en forandring til vanlige ruter. Etter endt steketid tar du bakepapiret av og setter så knekkebrødene tilbake i avslått ovn med døren litt på gløtt – la de gjerne stå der noen timer så sikrer du at knekkebrød sticksene blir skikkelig sprø. Del så opp og legg i en type kakeboks, ikke plastboks for da vil de etterhvert bli myke.

Avokadokrem lager du like før servering. Bland avokado, limesaft og creme fraiche i en blender slik at det blir en myk krem. Størrelsen på avokadoen avgjør hvor mye creme fraiche du trenger. Smak deg frem her.

Så enkelt, og så godt! God fornøyelse!

Coop selger ferdige knekkebrød sticks som ikke er glutenfrie, men med Knekkebrød miksen fra Det Glutenfrie Verksted lager du det veldig enkelt selv. Inspo til dette tipset hentet jeg fra coop 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *