Glutenfri loff med pesto og parmesan

Lyst til å prøve noe nytt? Perfekt til en god suppe eller tapas.

Ingredienser i glutenfri loff med pesto og parmesan

Dette trenger du:

Fremgangsmåte

Dette gjør du:

Følg fremgangsmåten på baksiden av miksen og bland godt. La deigen heve litt i bakebollen før du legger den på en silikonmatte. Bruk en kjevle til å kjevle ut deigen til en passe leiv (lengde som 1 liter brødform og bred nok til at den kan rulles løst sammen). Så smører du med leiven med pesto og strør revet parmesan over for du ruller løst sammen. Legg leiven i smurt brødform og sett til heving i ca 30 min på et lunt sted. Lag gjerne noen snitt på tvers før du setter til heving.

Sett stekeovnen på 200 grader, over- og undervarme, og stek loffen i ca 50 min. La loffen avkjøles før du begynner å skjære i den.

Smaker så godt! God fornøyelse! 🙂

Her kan du finne våre produkter. 

 

2 Comments on “Glutenfri loff med pesto og parmesan”

  1. Tove Lise

    Dette var lettvint og utrolig godt!! Akkurat nå prøver jeg bollemiksen. Gleder meg til de er ferdige. Mvh Tove Lise

    1. Monica J. Hellmann

      Så hyggelig Tove Lise! Og ja enig;), både lettvint og veeeldig godt! God sommer! ☀️?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *