Glutenfrie polarbrød

Jeg får ofte mail og meldinger fra dere med ulike spørsmål. Veldig hyggelig og veldig inspirerende! 🙂

Dette tipset er nemlig basert på innspill fra Guro som sendte meg en forespørsel om Polarbrød. Og det er jo noe de fleste liker, både store og små og ikke minst at det kan gi litt variasjon til den daglige brødskiva?

INGREDIENSER TIL POLARBRØD

Dette trenger du:

  • 1 pose Rundstykker uten gjær
  • 5 dl kaldt vann

Litt ekstra glutenfritt mel som Jytte og/ eller glutenfrie havregryn om du ønsker litt mer «tyggemotstand» og et grovere alternativ.

Silikon bakematte kan være lurt å ha når du skal bake ut.

FREMGANGSMÅTE

Gir ca. 12 polarbrød

  • Sett stekeovnen på 215 grader
  • Følg fremgangsmåten på posen
  • Ha litt ekstra mel tilgjengelig på bakematten, og ta en god spiseskje med deig som du legger på bakematten.
  • Bruk en kjevle til å kjevle ut til passe flate polarbrød
  • Stekes i ca 15 min midt i ovnen.

 

Så enkelt, så godt!

God fornøyelse! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *