Glutenfrie Scones med sitron og valnøtt

Så enkelt og så godt å bake på en solfylt lørdag, eller en regntung søndag 😉

Dette trenger du:

1 pose Brød miks

125 smør

50 g sukker

1 økologisk sitron

2 ss bakepulver

2,5 dl melk

75 gram valnøtter

1 bakeark

Sett ovnen på 200 grader, over- og under varme.

Smelt smør og bland godt med sukker, sitronsaft og sitronskall. Tilsett alt melet fra brødmiksen (400 gram) og bakepulver. Så tilsetter du melken og blander godt. Hakk valnøtter og bland inn i dette tilslutt.

Ta en spiseskje og «form» 8 like store boller. Deigen er ganske løs så det er egentlig bare å legge 8 boller med skje direkte på stekebrettet som du har dekket med et bakeark. Kan pensles med litt melk tilslutt om du ønsker.

Stekes midt i ovnen i ca 15-20 min.

God fornøyelse!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *