Brød med eple og rosmarin

Brød med eple og rosmarin

En frisk og herlig variant om du bruker brødmiksen! Hva med å ta med et nybakt brød som vertinnegave? Denne variasjonen på brødmiksen passer også godt til jul.

Dette trenger du:

  • 1 pose Brødmiks
  • 1 pk tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær
  • 2,5 dl skummet kulturmelk (Om du ønsker et laktosefritt alternativ erstatter du andel skummet melk og vann med totalt 3 dl vann)
  • 1 dl vann
  • 0,5 dl rapsolje
  • 1 eple – helst økologisk og/ eller norsk kuttet i småbiter
  • 1 liten neve frisk rosmarin
  • 1 brødform 1 liter
  • litt olje

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten som for vanlig brød og tilsette hakkede eplebiter og rosmarin.
  • Bland godt i kjøkkenmaskin og bruk visp, ikke elte krok.
  • Hell deigen i brødformen, pensle med litt lunkent vann og olje og sett til heving.
  • Stekes på nederste rille, 200 grader i ca 35-40 min.

God fornøyelse!

0 0
Feed

Kommentarer

21/11/2019 av Stefanie Müller

Hei, Jeg må bare rose deg i aller høyeste tonene!!! (Hvis en kan si det sånn på norsk). Kjøpte nettopp dine nydelige og fantastiske crackers! De er alt for godt- og dette ikke bare glutenfri men også gjærfri . SIden e sliter så mye med å finne noe som er brødartig men gjærdeig, og særlig knekkebrød som ikke bare bestar av frø er de det reneste fornøyelse! Så godt å bare kunne kjøpe noe som er helt ferdiglaget og smaker som god knekkebrød/snacks- og dette gjærfri, melkefri, glutenfri, eggfri og soyafri! Vidunderlig!!! Bare fortsetter sånn!!!! Gjerne også med type kake uten foran nevnt og helst søtet med erythritol eller xylitol eller stevia for oss som er plaget med leaky gut syndrom og/eller candida. Er spent hva du kan utover det utvikle men så lurer jeg også en ting: erste mulig for en kantine til å bestille fra dere direkte? Med de alller beste hilsener, Stefanie

Skriv en kommentar