07/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted 6 Kommentarer
Brownies
En fristende og smakfull fullkorns brownie som også er veldig enkel å tilberede!
GLUTENFRI BROWNIEMIKS KAN VARIERES I DET UENDELIGE
Det beste med denne er at den kan varieres i det uendelige. Du kan gjøre den søtere om du vil, ved å tilsette mer sjokolade eller for eksempel daim kuler. Du kan gjøre den friskere, ved å tilsette litt appelsinjuice og revet appelsin skall. Du kan gjøre den litt mer spicy, ved å tilsette hakket, frisk chili eller du kan faktisk gjøre den enda sunnere ved å tilsette hakkede nøtter.
Følg med på steketiden da jeg synes brownies smaker aller best når den er litt myk, og gjerne litt lunken. Bruk gjerne en liten form også.
INGREDIENSER I GLUTENFRI BROWNIE
Fullkorn rismel* 37%, rårørsukker*, mørk sjokoladebiter*(rårørsukker*, kakaomasse*, kakaosmør*, emulgator: solsikke lechitin*), kakaopulver*, sammalt hirsemel*4%, fortykningsmiddel: johannesbrødkjernemel*, bourbon-vanilje*, havsalt.
*Fra sertifisert økologisk jordbruk.
NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)
Energi 1646 kJ (390 kcal)
Fett 5,7 g
Mettet fett 3,1 g
Karbohydrater 75,8 g
Sukkerarter 43,8 g
Fiber 4,9 g
Protein 6,2 g
Salt 0,19 g
Kommentarer
14/11/2019 av Lillan
Hei Kan denne lages uten egg?
01/09/2020 av Monica
Hei! Og ja den kan lages uten egg. Bruk brune, moste bananer eller egg-no.
04/09/2020 av Helene
Er denne lav på fodmap?
06/09/2020 av Linda Læret
Hvis jeg bruker banan eller eggno isteden for egg, Hvor mange bananer eller hvor mye eggno trenger jeg da til en pakke??
06/09/2020 av Monica
1/2 banan pr egg :) og jo brunere jo bedre.
07/01/2021 av Vilde
Hei, er denne lav fodmap ?
Skriv en kommentar