chocolate chip cookies glutenfritt så klart

Chocolate Chip Cookies

Noen dager er søtsuget litt større enn andre : ) Denne søndagen ble det løst med å lage skikkelig gode cookies, og det på under en time. 

Jeg bruker her fullkorn Brownie miksen min som gjør det hele ganske mye enklere da den inneholder det du trenger av tørre råvarer og alt samlet i en pose; fullkorn rismel, sammalt hirsemel, rårørsukker, kakao, sjokoladebiter, vaniljesukker, johannesbrødkjernemel og litt salt. Smart, ikke sant? 

Du trenger:

Dette gjør du:

  1. Sett ovnen på 190 grader
  2. Kjør smøret hvitt i kjøkkenmaskin
  3. Tilsett ett og ett egg før du blander inn browniemiksen og eventuelt sjokoladebiter
  4. Legg et bakepapir på stekebrettet
  5. Legg deigen på et bakeark eller en silikonmatte og form den til en avlang pølse
  6. Om du synes deigen er veldig klissete kan du legge den en stund i kjøleskapet slik at den får samlet seg litt før du deler den opp
  7. Del deigen opp i passe biter som du så ruller og former til cookies. Legg disse på stekebrettet, klem litt flate og ha litt avstand da de flyter ut under steking.
  8. Stekes i ca 15 min
  9. Avkjøles først liggende på stekebrettet før du så legger de over på en bakerist

Nytes med et kaldt glass melk eller en kopp kaffe : )

 

Tips!

Perfekt liten overraskelse å sende med i mandagens matpakke, eller å ha med på tur. 

 

0 0
Feed

Skriv en kommentar