Image
Text

Det Glutenfrie Verksteds julekalender

Nå nærmer det seg første desember og forventinger om en hyggelig førjulstid melder seg. Her i mitt Verksted går tiden altfor fort, men gleden og lukten av jul er helt klart tilstede som blant annet kardemomme og nellik, kanskje litt kanel og røde epler? Lukten av jul er jo egentlig ganske mye, og knyttet opp til tradisjoner.


For meg er den først og fremst knyttet til bakst. Nybakte pepperkaker som lukter nellik, ingefær (og alt annet enn pepper ;)), eller krumkaker med duft av kardemomme og som er et must til juledessertene fylt med krem og multer. Eller hva med nybakte rundstykker til en litt sen og lat frokost? Vanskelig å stoppe her kjenner jeg... 


Her er min gave til deg med ønske om en hyggelig førsjulstid. Hver dag kommer det en ny oppskrift, eller tips under dagens luke og i tillegg vil det være konkurranser hvor du kan vinne juleboka Glutenfri Jul og mitt populære forkle (som jeg stadig får forespørsler om). 

Håper du blir inspirert og nyter en deilig førjulstid. Husk å ta noen reale pauser innimellom (de 7 slag) - helt glutenfritt, så klart! 


God fornøyelse! :)

Monica


Kjøp Glutenfri Jul her om du vil 

Image
Image
1 desember
Image
2 desember
Image
3 desember
Image
4 desember
Image
5 desember
Image
6 desember
Image
7 desember
Image
8 desember
Image
9 desember
Image
10 desember
Image
11 desember
Image
12 desember
Image
13 desember
Image
14 desember
Image
15 desember
Image
16 desember
Image
17 desember
Image
18 desember
Image
19 desember
Image
20 desember
Image
21 desember
Image
22 desember
Image
23 desember
Image
24 desember
Text

Text

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER 

@detglutenfrieverksted

Rawhtml
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon