Image
Text

DESSERT

Dessert er vel å regne som måltidets høydepunkt for mange, og her er jeg ingen unntak. Elsker alt som er søtt og godt men samtidig veldig glad for "søte" avslutninger som er av typen smartere alternativ. Alle Oppskrifter og Tips har utgangspunkt i mine glutenfrie, og økologiske, bakemikser i tillegg til rent mel i posen serien. Jeg oppdaterer denne siden etterhvert som nye variasjoner og tips kommer frem på kjøkkenbenken – så følg med. Du vil finne de ulike oppskrifter liggende under den aktuelle miksen jeg har benyttet eller til en aktuell høytid – lykke til!


SUNNE VAFLER

Visste du at min vaffelmiks er helt uten sukker, i tillegg til å være fullkorn? Det betyr at vafler laget med min vaffelmiks egner seg godt på matpakken også! Ønsker du søtere, mer tradisjonelle vafler, kan du helt enkelt tilsette litt sukker i røra eller toppe vaflene med syltetøy, brunost og andre søte alternativer.

Image
Image
Små fine paier
Image
Sunne vafler med revet gulrot og eple
Image
Blåbær og bananmuffins
Image
Mango sitronbar
Image
Pannekakelapper med tjukkmjølk
Image
Bananpannekaker
Image
Pannekaker med ricotta og kanel
Image
Blåbærpai
Image
Stikkelsbærpai
Image
Lemoncurd
Image
Økologisk vaniljekrem
Image
Sommerlig dessert
Image
Glutenfri fondant
Text

Text

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER 

@detglutenfrieverksted

Rawhtml
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon