Image
Text

BLÅBÆRPAI

Blåbærpai i en fei? Her er løsningen!


Dette trenger du:

  • 1 pose Paimiks (200 gram)
  • 80 gram smør, romtemperert
  • 1 egg
  • 60 gram melis

Dette trenger du til fyllet:

  • 700-900 gram blåbær
  • 1 dl rårørsukker
  • 2 ss potetmel
  • Sitron
  • 1 stor paiform

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Paibunn miksen for søt pai.
  • Forstek paibunnen og sett til kjøling.
  • Om du bruker frosne blåbær kan det være lurt at disse tiner og renner av seg før du legger disse i paibunnen.
  • Bland rårørsukker og potetmel og strø dette lett over blåbærene.
  • Skvis gjerne litt sitron over før du setter til steking på 200 grader. Steketid ca 25 min.

Synes du fyllet er litt vel dissete når den skal være ferdig stekt så setter du den til litt avkjøling slik at fyllet får festet seg. Serveres med litt is eller en klatt vanilje kesam. God fornøyelse! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon