Image
Text

LAG PÅ LAG DESSERT

Den perfekte desserten om du har julekaker til overs eller andre "smuler" du vil benytte, og om

det er på tide å rydde litt i bærskuffen. Skikkelig godt er det også!

Dette holder til 8 pers ca.


Dette trenger du:

  • 550 gram bær (jeg blandet bjørnebaær, blåbær, bringebær og solbær hvor bringebær og solbær var fryst og resten friske) Hold gjerne av noen til pynt

  • 2 ss rårørsukker

  • revet skall av 1/2 sitron (økologisk slik at skallet er mest mulig rent)
  • 1 stk hel kanel
  • 1 stk stjerneanis (ikke nødvendig)

Til ostekremen trenger du:

  • 1 liten pakke Philadelphia ost (200 gram)
  • 2 ss melis
  • 1 pk kremfløte
  • Julekaker eller andre kakesmuler


Dette gjør du:

  • Kok opp bær sammen med sukker, sitronskall, kanelstang og stjerneanis.
  • Avkjøl bærene
  • Pisk kremost og melis luftig
  • Pisk fløten til krem og bland denne lett sammen med kremosten
  • Knus så julekakene og legg lagvis krem, julekaker og bær
  • Pynt med litt friske bær

Server gjerne i en stor bolle og la gjestene forsyne seg selv, eller om du ønsker en litt finere servering lager du små porsjons størrelser.

Dette er en ganske stor porsjon så jeg endte med en god del bær til overs og valgte derfor å fryse ned til en annen anledning


Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon