Image
Text

PANNEKAKER MED RICOTTA OG KANEL

En liten vri på pannekakene – litt american pancakes over denne.


Dette trenger du:

  • 1 pose Pannekakemiks (100 gram)

  • 250 gram ricotta (en boks)

  • 1,25 dl melk

  • 2 egg

  • 60 gram smør

  • 1 ts kanel

  • Frisk frukt om ønskelig

Dette gjør du:

  • Visp sammen ricotta, melk og eggeplommer i en bakebolle.
  • Bland inn 100 gram av pannekake miksen og visp til en jevn røre.
  • Visp eggehvitene i en ren bolle til du har bløte topper og vend dette så inn i røra.
  • Smelt smøret i en stekepanne og bland inn kanelen.
  • Når dette er varmt nok legger du spiseskjeer med røre i pannen. Pannekakene skal være små, på størrelse med lapper. Vendes når det begynner å boble på overflaten.
  • Serveres som de er, med frisk frukt og bær eller litt syltetøy.

God fornøyelse!

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon