Image
Text

SMÅ FINE PAIER

Små søte paier pyntet med årets favoritt bær, eller frukt, er alltid en suksess å servere. Disse er en enkel og rask løsning til et kakebord eller til en dessert. Paibunnen kan du steke dagen i forveien om du ønsker spare litt tid på selveste dagen.


Dette trenger du:

  • 1 pk Paibunn miks fra Det Glutenfrie Verksted (1 pose a 200g)

  • 1 egg

  • 80 g romtemperert smør

  • 60 g melis

  • 3-4 ss vann

  • 1 pakke vaniljekrem

  • Diverse friske bær

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av paibunn pakken. Om du vil lage både små og en stor pai så kan du jo tilberede begge posene med miks, et lite tips 
  • Til små porsjonspaier trenger du cirka 1 ss paideig, klem mellom hendene før du legger ned i paibrettet/ muffinsbrett og trykker ut ytterligere slik at du får kanter opp på sidene. Prikk med gaffel før du setter til steking på 200 grader i ca 10 min, til de har fått en gylden farge. Avkjøles på rist.
  • Fyll hver form med litt vaniljekrem, og stikk bær/ frukt ned i før du setter til ny steking i ca 10 min. Serveres gjerne litt lunken med en klatt vanilje kesam eller is, men er også gode kalde.

Så enkelt, og så godt!

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon