Image
Text

NYBAKT BRØD MED EPLE OG ROSMARIN

En frisk og herlig variant om du bruker brødmiksen! Hva med å ta med et nybakt brød som vertinnegave? Denne variasjonen på brødmiksen passer også godt til jul.


Dette trenger du:

  • 1 pose Brødmiks

  • 1 pk tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær

  • 2,5 dl skummet kulturmelk (Om du ønsker et laktosefritt alternativ erstatter du andel skummet melk og vann med totalt 3 dl vann)

  • 1 dl vann

  • 0,5 dl rapsolje

  • 1 eple – helst økologisk og/ eller norsk kuttet i småbiter

  • 1 liten neve frisk rosmarin

  • 1 brødform 1 liter

  • litt olje

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten som for vanlig brød og tilsette hakkede eplebiter og rosmarin.

  • Bland godt i kjøkkenmaskin og bruk visp, ikke elte krok.

  • Hell deigen i brødformen, pensle med litt lunkent vann og olje og sett til heving.

  • Stekes på nederste rille, 200 grader i ca 35-40 min.

God fornøyelse!

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon