Image
Text

BRYTEBRØD

Lag glutenfritt brytebrød med focacciamiks. Superhyggelig å servere denne varianten av Loff-miksen.


Dette trenger du:

  • 1 pose Focaccia miks

  • 1 pk tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær

  • 20 gram smeltet smør

  • 150 gram kesam (naturell Skyr funker også)

  • 3,5 dl lunkent vann

  • 1 kakeform 24 cm

  • 1 bakeark

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av focaccia-miksen.

  • Legg et bakeark i kakeformen og form runde boller som du så legger i formen. Jeg starter med en i midten og fyller på derifra.

  • Sett til heving – min 30 min og stek på 200 grader på hakket under midten av ovnen.

  • Pensle gjerne med litt olje og eller vann og strø på ønskede frø.

  • Stekes i ca 25 min men følg med da steketiden varierer fra ovn til ovn.

Denne går unna - riktig god fornøyelse!

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon