Image
Text

BRYTEBRØD MED FIBER

Denne varianten baker du «i en fei» til en lang, deilig helgefrokost. 


Dette trenger du:

  • 2 poser Fiberbrød miks
  • 1 pose tørrgjær eller 1 pk fersk
  • 7 dl lunkent vann
  • Litt ekstra frø til å strø på toppen
  • En liten langpanne

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av posen og bland begge posene sammen i kjøkkenmaskin i 5-10 min.
  • Kle en liten langpanne med bakepapir før du tar deigen over med en bakespatel. Deigen er ganske klissete så gjør det enkelt ved å bruke en spatel til å dra deigen utover. Fukt så hendene og «klapp» deigen så overflaten blir jevn og fin.
  • Bruk en kniv til å markere ønskede biter og strø tilslutt for eksempel solsikkekjerner, knuste linfrø, gresskarkjerner over.
  • Sett til heving 30-45 min.
  • Sett stekeovnen på 200 grader og stek i ca 40 min.

Avkjøles og serveres lunken til en deilig laaaaang frokost. God fornøyelse!

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon