Image
Text

GLUTENFRIE, ELTEFRIE OG GROVE BAGUETTER

Flere eltefrie tips med denne miksen. Nydelig som tilbehør til en enkel suppe for eksempel. Og så god at dette kan alle spise ;)


Dette trenger du:

  • 1 pose Eltefritt Brød miks fra Det Glutenfrie Verksted

  • 0,5 ts tørrgjær
  • 6 dl kaldt vann

  • Ekstra mel til utbaking (bruk det du har av glutenfritt mel - min favoritt her er fullkorn Rismel)

  • 1 baguette form/ stekebrett

  • Silikon/ bakematte

Dette gjør du:

  • Bland alt det tørre i en bakebolle (bakemiks og tørrgjær), tilsett kaldt vann og bland rask sammen ved hjelp av en sleiv/ slikkepott. Deigen skal være klissete.
  • Dekk bollen med lokk.
  • La stå/ heve på kjøkkenbenken i ca 12 timer.
  • Dryss litt mel på en silikonmatte, og hell deigen over. Bruk en slikkepott til å brette deigen inn mot midten fra alle kanter. Tilfør gjerne litt mer mel slik at deigen blir mindre klissete, men ikke overdriv da deigen skal holde seg litt løs og klissete. Bruk gjerne hendene til å forme deigen.
  • Del deigen i tre like deler

  • Rull tre pølser og legg på baguetteform kledd med bakepapir

  • Sett til heving ca 45 min

  • Sett på ovnen 250 grader med stekebrett i

  • Når ovnen er varm, lager du noen små snitt i hver baguetter for du setter inn baguettene, midt i ovnen og steker i ca 15 min.

  • Avkjøles på rist


Baguettene blir skikkelig røffe i utseende og supergode i smaken.

Perfekt til suppe, salat, gryteretter eller med godt pålegg i.



Godt fornøyelse! ;)




Image
eltefrie grove baguetter
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon