Image
Text

FOCACCIASNURRER MED SPINAT

Prøv deg på denne varianten – utrolig godt, og perfekt å ha med på tur også. Tipper de også er veldig gode til en deilig høstsuppe.


Dette trenger du til 8 glutenfrie ostehorn: (kan dobles)

  • 1 pose Focaccia miks

  • 1/2 pk fersk gjær eller 1 pk tørrgjær

  • 150 gram Kesam

  • 20 gram olivenolje

  • 3 dl vann

Ingredienser til fyll: 

  • 100 gram fersk spinat
  • 3-4 hvitløk fedd
  • 50 gram smør
  • 50 gram fetaost
  • Litt pepper og eventuelt salt
  • Solsikkefrø eller pinjekjerner til pynt

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miksen – sett til heving mens du lager fyllet.

  • Det enkleste er om du har en stavmikser hvor du mikser spinat, hvitløk, smør og fetaost. Smak til med pepper og eventuelt litt salt.

  • Legg deigen på en bakematte og kjevl ut en leiv, bruk litt ekstra mel om du synes deigen er klissete. Smør så fyllet jevnt utover før du ruller den sammen.

  • Del så opp i passende biter – jeg fikk 11 ganske store biter – som du legger på stekeplate kledd med bakepapir.

  • Sett så til ny heving.

  • Sett ovnen på 225 grader, dryss over solsikkefrø og stek i ca 25 min til snurrene har fått en fin farge.

Riktig god fornøyelse! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon