Image
Text

GLUTENFRITT LOFF

Sommeren er reddet – eller hvertfall løsningen til glutenfri loff. Denne oppskriften er veldig enkel og som du ser så blir resultatet helt fantastisk. 


Dette trenger du:

  • 1 pose Focaccia miks fra Det Glutenfrie Verksted

  • 1 pk fersk gjær

  • 3,5 dl vann

  • 150 gram kesam/ laktosefri kesam eller soyayoghurt

  • 20 gram smeltet smør

  • Valmuefrø om ønskelig

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miks posen.
  • Bytt ut andel olje med smør.
  • La heve i bakebollen min 30 min før du tar deigen over i en brødform, 1 liter. Smør formen først eller bruk bakepapir.
  • Deigen er klissete så bruk en bakespatel til hjelp.
  • Fukt hendene og glatt over deigen før du setter til ny heving i ca 30 min.
  • Sett ovnen på 200 grader
  • Strø valmuefrø på toppen og sett til steking i ca 50 min.
  • Følg med på tiden.
  • Avkjøles på rist før du skjærer opp.
  • Nyyyytes!

God fornøyelse! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon