Image
Text

GLUTENFRI LOFF MED PESTO OG PARMESAN

Lyst til å prøve noe nytt? Perfekt til en god suppe eller tapas.


Dette trenger du:

  • 1 pose Focacciamiks

  • 1 pk tørrgjær event 1/2 pk fersk gjær

  • 3,5 dl lunkent vann

  • 150 gram Kesam (tilsvarer ca 1/2 boks)

  • 20 gram smeltet smør

  • Pesto – se egen oppskrift på hjemmelaget pesto her

  • Parmesan (kan sløyfes)

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av miksen og bland godt.

  • La deigen heve litt i bakebollen før du legger den på en silikonmatte. Bruk en kjevle til å kjevle ut deigen til en passe leiv (lengde som 1 liter brødform og bred nok til at den kan rulles løst sammen).

  • Så smører du med leiven med pesto og strør revet parmesan over for du ruller løst sammen. Legg leiven i smurt brødform og sett til heving i ca 30 min på et lunt sted. Lag gjerne noen snitt på tvers før du setter til heving.

  • Sett stekeovnen på 200 grader, over- og undervarme, og stek loffen i ca 50 min.

  • La loffen avkjøles før du begynner å skjære i den.

Smaker så godt! God fornøyelse!

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon