Image
Text

GLUTENFRIE PESTOSNURRER

Oooolalaaaa disse er gode! Bakte disse med tanke på tilbehør til suppe, men innen suppa var ferdig var det nesten tomt for snurrene gitt.


Dette trenger du til 8 glutenfrie ostehorn: (kan dobles)

  • 1 pose Focacciamiks

  • 3,5 dl lunkent vann

  • 1 pk tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær

  • 150 gram kesam

  • 20 gram smør

  • Pesto – enten hjemmelaget eller bruk ferdig på glass

  • Frisk basilikum

  • Revet parmesan (ikke nødvendig)

  • Jyttemel eller annet glutenfritt mel til utbaking

  • Bakeark

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på Focacciamiksen og bytt ut olje med smør.

  • Sett til heving i ca 30 min.

  • Bruk en silikon matte til utkjevling. Dersom deigen føles vell klissete bruker du litt ekstra mel, jyttemel er en fin løsning. Kjevle ut deigen slik du gjør når du lager kanelsnurrer.

  • Smør pesto utover deigen, dryss gjerne litt frisk basilikum og eventuelt litt revet parmesan. Rull sammen, kutt i passe biter og legg på en bakeplate kledd med bakeark.

  • Hev gjerne en rund til før du setter til steking, midt i ovnen, på 210 grader i ca 25 min. Følg med på steketiden.

  • Avkjøles på rist før du inviterer til smaking!

God fornøyelse! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon