Image
Text

GLUTENFRI BOLLEFOCACCIA

En miks, mange muligheter!! Søt Bakemiks er igjen redningen, og du slipper unna med at de fleste av ingrediensene er i bakemiksen som igjen gjør hele prosessen enklere.

Focaccia har du sikker bakt før, men prøv det i en søt variant som denne. Naminaaammm! :)


Dette trenger du:

  • 2 poser Søt Bakemiks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 pk fersk gjær
  • 1 boks kesam (alternativt soyayoghurt)
  • 40 g smør
  • 4 dl melk
  • Egg til pensling (ikke nødvendig)
  • til fyll trenger du:
  • 1/2 - 1 pk vaniljekrem
  • Blåbær
  • Melis til dekor (ikke nødvendig)

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av posen. NB! Husk at kesam varmes opp sammen med melk, og smør, for fingervarm temperatur før du rører ut fersk gjær.
  • La deigen heve godt, gjerne 1 time, i bakebollen. 
  • I mellomtiden finner du frem kakeform. Jeg brukte en firkantet kakeform, men rund funker jo selsvsagt like bra. Størrelse ca 26 cm.
  • Kle kakeformen med et bakepapir og legg deigen oppi.
  • Bruk hendene til å fylle formen med deigen og lag groper med fingrene. 
  • Fordel vaniljekrem over hele og sørg for at hullene er godt fylt med masse krem
  • Sett til ny heving, min 30 min.
  • Sett ovnen på 200 grader.

  • Strø litt blåbær over kaken før du setter til steking i ca 30-35 min.

  • Avkjøl på rist og nyyyytes

God fornøyelse! :)


Blir ikke alt spist opp samme dag så foreslår jeg at du skjærer opp i passende biter og fryser ned. Da har du noe på lur til neste gang det frister med bollefocaccia ;)

Image
Bollefocaccia
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon