Image
Text

GLUTENFRIE BOLLER MED BÆR

Boller med bær – en ny favoritt! Så fantastisk godt, lekkert å se på og nydelig å servere. Denne bør du prøve! 


Dette trenger du:

  • 1 pose Bolle miks fra Det Glutenfrie Verksted

  • 1/2 pk fersk gjær

  • 2 dl melk/ alternativt laktosefritt eller soyamelk

  • 25 gram smeltet smør

  • 143 gram kesam (1/2 boks)/ alternativt laktosefri eller soyayoghurt

  • 1,5 ts kardemomme

Til fyll trenger du:

  • creme fraiche og/ eller vaniljekrem
  • syltetøy
  • friske eller frosne bær
  • nøtter (pistasj, pekan og mandler)
  • melis

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Bollemiks posen
  • Pass på at kesam, smør og melk har samme temperatur (fingerlunkent) når du tilsetter gjær
  • Blandes godt i kjøkkenmaskin, minimum 5 min.
  • Sett deigen til heving ca 45 min
  • Form 12 små, eller færre og større boller
  • Sett på et stekebrett kledd med bakepapir
  • Sett til heving ca 30 min
  • Sett ovnen på 200 grader
  • Bruk en skje til å forme grop i hver bolle
  • Legg litt syltetøy og en klatt creme fraiche eller vaniljekrem i hver bolle (jeg tok halvparten av bollene med creme fraiche og resten med vaniljekrem – like gode begge to;))
  • Fyll på med friske/ frosne bær og strø til slutt hakkede nøtter på toppen
  • Stekes i 12-15 min – følg med på tiden

Avkjøles lett på rist, dryss på litt melis og nyt! <3

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon