Image
Text

GLUTENFRIE VANILJEBOLLER

Supergode boller fylt med vaniljekrem! 


Dette trenger du:

  • 1 pose Bolle miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1/2 pakke fersk gjær
  • 2 dl melk
  • 143 gram kesam eller soyayoghurt
  • 25 gram smør, smeltet
  • 1 ts kardemomme (ikke nødvendig) men gir en litt «søtere» smak på bollene
  • 1 pk Piano vaniljekrem – eller lag din egen hjemmelagede vaniljekrem ved å følge denne linken .
  • 1 egg til pensling (ikke nødvendig)

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Bolle miks posen – sett deigen til heving 30-45 min.
  • Legg en silikon/ bakematte på kjøkkenbenken og ta deigen ut av bakebollen, elt med litt ekstra mel om nødvendig.
  • Del opp deigen i 12 like deler.
  • Ta en del av gangen og lag en bolle som du så trykker flat.
  • Ta en spiseskje med vaniljekrem og legg på i midten av leiven.
  • Brett så deigen rundt kremen og legg på stekebrett kledd med bakepapir med skjøten ned.
  • Etterhev i ca 30 min.
  • Pensel med egg (ikke nødvendig)
  • Stekes på 210 grader 10-15 min. Følg med på tiden.
Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon