Image
Text

GLUTENFRIE SKOLEBOLLER

Har du testet bollemiksen? I såfall håper jeg du er klar for å lage glutenfrie skoleboller også.


Dette trenger du:

  • 1 pose bollemiks

  • 1,5 dl Kesam

  • 20 g smør

  • 2 dl melk

  • 1 pk gjær

  • 1 krt vaniljekrem eller du lager den fra bunn om du har tid og lyst

Dette gjør du:

  • Følg samme fremgangsmåte som på posen ifht øvrige ingredienser og fremgangsmåte.
  • Form boller og legg på stekebrett kledd med bakepapir, lag en dump i bollen og fyll med ønsket mengde vaniljekrem.
  • Sett til heving ca 30 min, pensle lett med egg og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 15 min. Følg med på tiden da steketiden avhenger både av ovn og størrelse på bollene.

Ta gjerne på litt glasur og kokos om du ønsker det. 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon