Image
Text

HØYTIDER

Høytider er det flere av og med en glutenfri diett så kan det oppleves som en utfordring. Her på denne siden har jeg samlet litt ulik inspirasjon om det er jul, påske eller 17. mai. I tillegg finner du jo også diverse oppskrifter under kaker og desserter.


Hva er vel bedre enn tiden før jul? Dette er tiden hvor gamle tradisjoner hentes frem og nye tradisjoner skapes. Her har jeg delt noen oppskrifter og tips til hvordan du kan lage glutenfri julebakst til å nyte under høytiden og kanskje får du noen nye ideer til julefrokosten. 

Om du ønsker mer inspirasjon kan du kjøpe min julebok «Glutenfri Jul» her.

 

GLUTENFRI BLØTKAKE TIL 17. MAI

17. mai er tiden for en tradisjonell bløtkake med krem og friske jordbær. Med min oppskrift kan du lage en deilig, glutenfri variant med sukkerbunn bakt på potetmel. Hipp hurra og lykke til med bakingen! Lurer du på hvor du får kjøpt mine bakemikser? Her finner du en oversikt over hvilke butikker som fører mine glutenfrie og økologiske produkter.


UTFORSK OG DEL

Tips meg gjerne om din favorittoppskrift eller ideer du ønsker å dele. Kanskje blir nettopp din oppskrift publisert på nettsiden?

Image
Image
Nybakt brød med eple og rosmarin
Image
Frisk og litt sunnere brownie
Image
Krydderbollekake
Image
Påskevafler
Image
Påskescones med lemon curd
Image
Bollejuletre
Image
Fastelavenskrans
Image
Luciakrans
Image
Glutenfri julekake
Image
Glutenfrie lussekatter
Image
Smånisser
Image
Muslibrød
Image
Glutenfri bløtkake med sukkerbunn
Text

Text

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER 

@detglutenfrieverksted

Rawhtml
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon