Image
Text

MÜSLIBRØD

En super variant til Fiberbrødet, og som både er holdbart og saftig.


Dette trenger du:

  • 1 pose Fiberbrød miks

  • 1 pose tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær

  • 3,5 dl lunkent vann

  • Tørkede fiken

  • Tørkede dadler

  • Tørkede aprikoser

  • 1 brødform 1 liter

Dette gjør du:

  • Legg gjerne den tørkede frukten i litt vann før du blander den med miksen, men dette er ikke nødvendig om frukten oppleves myk.
  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Fiberbrød miksen og tilsett tilsutt den tørkede frukten.
  • Smør brødformen eller kle den med bakepapir. Hell deigen i formen og sett til heving i 15-30 min.
  • Skru ovnen på 200 grader, over- og undervarme og stek i ca 50 min. Brødet skal helst være litt saftig når du senere skjærer i det så ikke la det steke for lenge.

Dette brødet smaker supergodt til litt ost, sylte eller annet som setter igang julestemningen for deg. Brødet kan fint oppbevares i pose flere dager. Alternativt skjærer du i skiver og legger i fryseren for så å ta det opp etterhvert som behovet dukker opp. God fornøyelse! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon