Image
Text

SJOKOLADEPEPPERKAKE i langpanne

LItt dårlig tid, for sent ute, trenger en løsning til juleverkstedet ganske raskt? Prøv denne! Sjokoladekakemiksen tilsatt litt krydderier gjør denne til en ny langpanne favoritt når det nærmer seg jul. 

Bare prøv!


Dette trenger du:

  • 1 pakke Sjokoladekake miks fra Det Glutenfrie Verksted

  • 5 egg

  • 2 dl melk

  • 200 gram smeltet smør (kan erstattes med flytende melange for en "lettere" variant)

  • ca 1 ts kanel

  • ca 1/2 ts muskat

  • ca 1 ts  ingefær

  • ca 1/2 ts nellik

  • 1 liten langpanne

Til glasur trenger du dette:

  • 1 boks philadelphia ost naturell (200 gram)
  • 4 ss melis
  • 1,5 dl kremfløte

Dette gjør du:

  • Sett stekeovnen på 200 grader
  • Rør egg, melk og smør lett sammen i en bakebolle
  • Bland inn sjokoladekake miksen og de ulike krydderiene
  • Kle en liten langpanne med bakapepir og hell røra i
  • Sett kaken midt i ovnen og stek i ca 20-22 min. Følg med på tiden så den ikke blir altfor godt stekt.
  • Avkjøl på rist mens du lager kremostglasuren;
  • Philadelphia ost blandes sammen med melis til en jevn masse, tilsett så kremfløten og pisk dette sammen til en myk krem
  • Legg langpannekaken på et fat og smør kremosten utover.
  • Pynt med litt spiselig julepynt om du har


God fornøyelse! 

Image
Sjokoladepepperkake
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon