Image
Text

Suksesskaker med gul krem!



Dette trenger du til bunnene:

  • 450 gram mandler

  • 6 eggehviter
  • 250 gram sukker

Dette trenger du til kremen:

  • 6 eggeplommer
  • 1 ,25 dl fløte
  • 1 dl h-melk
  • 150 gram sukker
  • 25 gram maismel fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 ts vaniljesukker
  • 250 gram smør 

Dette gjør du:

  • start med den gule kremen
  • Skill eggene i eggeplommer og eggehviter
  • Ha eggeplommene i en kjele sammen med fløte, melk, vaniljesukker, sukker og maismelet
  • Kok opp mens du rører hele tiden. 
  • La koke ca 1 min til det tykner.
  • Ta kjelen av varmen og rør inn smøret litt etter litt (del smøret opp i mindre biter og rør inn etterhvert)
  • Sett kremen til avkjøling
  • Sett ovnen på 180 grader varmluft
  • Kle 3 stekebrett med bakeark
  • Mal mandelen til de blir smulete
  • Ha eggehvitene i en ren bolle og pisk til de blir hvite
  • Tilsett så sukker litt etter litt og fortsett og piske til du får en blank og luftig marengs
  • Rør så inn mandlene
  • Bruk en skje og legg små klatter med  deig på stekebrettene. 
  • Stek alle tre brettene samtidig i ca 13 min. 
  • Avkjøles til de stivner

Legg så først en kake til bunn, fyll på krem med en sprøytepose eller bruk en skje, legg så kake til på toppen. Når alle er montert smelter du litt sjokolade og ringler over. 

Oppbevares fint i kjøleskapet noen dager, eller fryses ned og taes opp når behovet melder seg :)

Goood fornøyelse!




Image
suksesskaker
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon