Image
Text

GLUTENFRI BLØTKAKE – SUKKERBUNN

Her har jeg laget en tradisjonell bløtkake med masse krem og jordbær, men bruk fantasien og pynt med det du, eller hedersgjesten, liker best. Det viktigste er jo at bunnen er glutenfri! Og kan spises av alle!


Dette trenger du:

  • 6 egg

  • 2,5 dl sukker

  • 2 dl potetmel

  • 2 ts bakepulver

  • 26 cm springform

Dette gjør du:

  • Sett stekeovnen på 160 grader.
  • Pisk egg og sukker til eggedosis før du blander forsiktig inn potetmel og bakepulver.
  • Ta bakepapir kun i bunn av formen, og hell røra i før du setter til steking på nederste rille i ca 45 min. Synes du kaka blir fort brun på toppen legger du et bakeark oppå.
  • Tips! For å unngå at bunnen faller sammen etter endt steketid så kan du slå av varmen, åpne ovnsdøra og ta kaken halvveis ut så den ikke fortsetter å steke, og la den kjøles ned der. Ingen dører eller vinduer oppe ellers i rommet.

DU KAN FINT LAGE KAKEN DAGEN FØR

Bunnen kan du fint dynke og fylle med krem, bær og eller syltetøy dagen før du skal servere den slik at den får satt seg litt og blir myk og saftig. Smør på krem og pynt like før servering. God fornøyelse! <3

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon