Image
Text

GLUTENFRI BOLLE-FOCACCIA

Dette er en veldig smakfull, og enkel, variant.


Dette trenger du:

  • 1 pose Bollemiks

  • 1 pk tørrgjær eller 1/2 pk gjær

  • 1,5 dl kesam (en halv boks)

  • 20 g smeltet smør

  • 2 dl lunken melk

  • Litt vaniljekrem – jeg brukte 1/2 pakke Tine vaniljekrem. Alternativt lager du din egen.

  • Litt blåbær

  • 24 cm kakeform

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten bak på pakken. Pass på at alle ingredienser du tilsetter er fingervarme.
  • Bland deigen godt og sett til heving i ca 30 min.
  • Dekk en kakeform med bakepapir og legg deigen oppi. Bruk hendene og fingrene til å dekke formen og lage hull som du så fyller med vaniljekrem.
  • Sett til ny heving mens du varmer ovnen til 225 grader, over- og under varme.
  • Dryss på blåbær, stikk de ned i vaniljekrem og stek i ca 25 min.

Nammm… og god fornøyelse! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon