Image
Text

FESTLIG GALETTE PAI

La deg friste til å bruke årstidens frukt og bær, og lag en litt rampete galette fylt med disse.


Dette trenger du:

  • 1 pk Paibunn miks fra Det Glutenfrie Verksted

  • 1 pose 200 gram miks

  • 1 egg

  • 80 g romtemperert smør

  • 60 g melis

  • 3-4 ss vann

  • 1/2 – 1 pk vaniljekrem

  • Diverse friske bær

Dette gjør du:

  • Sett ovnen på 200 grader. Følg fremgangsmåten på baksiden av Paibunn miksen.
  • Du trenger ikke avkjøle paideigen så finn frem et bakeark, og kjevle ut til ønsket størrelse. Det kan være enklere å kjevle ut ved hjelp av en silikonmatte, legg så bakeark oppå og snu det hele før du legger den på stekebrettet med bakearket nederst.
  • Smør så vaniljekrem utover, men la det være igjen en kant rundt som du så bretter inn etter du har lagt på bær og frukt.
  • Strø litt rårørsukker på toppen før du setter inn i ovnen og steker i ca 25 min, men følg med på tiden.

Avkjøles på rist og serveres gjerne smålun med litt vaniljeis til. God fornøyelse! <3

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon