Image
Text

GLUTENFRIE COOKIES MED REVET SITRON OG SJOKOLADE

Cookie med ny smakskombinajson - så utrolig godt med sitron og sjokolade! 

Nå er sitronene på sitt beste så om du føler for en søt liten treat så prøv denne varianten da vel?


Dette trenger du:

  • 150 gram mykt smør

  • 180 gram havregryn, glutenfrie
  • 75 gram rårørsukker
  • 60 gram Maismel Det Glutenfrie Verksted
  • 60 gram Rismel Fullkorn Det Glutenfrie Verksted
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts havsalt
  • 1 økologisk sitron (kjøp økologisk siden du skal bruke skallet og slipper å tenke på sprøytestoffer)
  • 1 neve sjokoladebiter (jeg brukte her Freia Melkesjokoladelinser)
  • 2 egg


Dette gjør du:

Sett ovnen på 190 grader

  • Mål opp havregryn, rismel, maismel, vaniljesukker og havsalt og bland
  • Riv skallet av sitronen og tilsett melblandingen 
  • Tilsett mykt smør og egg
  • Skvis halve sitronen i blandingen
  • Bland godt i kjøkkenmaskinen, eller bruk hendene (litt grisete men funker fint om du ikke har kjøkkenmaskin)
  • Bruk en spiseskje til å ta ønsket mengde deig og form med hendene
  • Legges på stekebrett kledd med bakepapir
  • Stekes i 12-15 min, følg med på tiden. 
  • Avvkjøles på rist


Nyyytes! God fornøyelse! :)

Image
cookies med revet sitron og sjokolade
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon