Image
Text

GLUTENFRIE GULROTMUFFINS

Ååå disse - rett og slett en søt liten opptur ;)


Dette trenger du:

  • 3 egg
  • 125 gram sukker (jeg brukte kokosblomstsukker da det var det jeg hadde i skapet, men du bruker det sukkeret du ønsker)

  • 100 gram glutenfritt mel (jeg brukte Focaccia miks fra Det Glutenfrie Verksted da det var det jeg hadde tilgjengelig denne dagen)

  • 1 ts bakepulver

  • 1 ts vaniljesukker

  • 1/2 ts natron

  • 1/4 ts salt

  • 1 ts kanel
  • 65 gram rapsolje
  • 2 stk gulrot, ca 200 gram (helst økologiske så slipper du å skrelle de)

Til glasuren trenger du:

  • 100 gram naturell kremost, romtemperert
  • 50 gram melis (smak deg frem)
  • en skvis sitronsaft
  • litt strøssel til pynt
  • Eller du dropper glasur og bare strør litt melis over for en lettere variant

Dette gjør du:

  • Sett ovnen på 175 grader.
  • Pisk smør og sukker hvitt og luftig.
  • Tilsett ett egg av gangen, og så det tørre.
  • Riv gulrøttene og bland inn.
  • Fordel røra jevnt i ca 10 muffinsformer - jeg brukte store men bruker du mindre så kan det bli 12 stk. 
  • Stekes i ca 25 min men følg med på tiden og bruk gjerne en kakepinne som du stikker ned i muffinsen for å se at den er ferdig stekt.
  • Avkjøles på rist mens du lager glasuren.

Nytes! <3

Disse er holdbare så smaker like godt dagen etter!

Image
glutenfrie gulromuffins
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon