Image
Text

GLUTENFRIE COOKIES

Cookie miksen fra Det Glutenfrie Verksted er det mange av dere som har etterspurt. Nå som den er tatt ut av produksjon, og ferdig miks ikke er å få tak i lenger, deler jeg oppskriften med deg her :)


Dette trenger du:

  • 150 gram mykt smør

  • 180 gram havregryn, glutenfrie
  • 100 gram rårørsukker
  • 60 gram Maismel Det Glutenfrie Verksted
  • 60 gram Rismel Fullkorn Det Glutenfrie Verksted
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts havsalt
  • 2 egg

Til pynt (om du vil):

  • Bland gjerne inn sjokoladelinser, nøtter, epler eller tranebær om du ønsker.

Dette gjør du:

  • Sett ovnen på 190 grader
  • Mål opp havregryn, rismel, maismel, vaniljesukker og havsalt og bland 
  • Mos gjerne havregrynene litt med hendene
  • Tilsett mykt smør og egg
  • Bland godt i kjøkkenmaskinen, eller bruk hendene (litt grisete men funker fint om du ikke har kjøkkenmaskin)
  • Bruk en spiseskje til å ta ønsket mengde deig og form med hendene
  • Legges på stekebrett kledd med bakepapir
  • Stekes i 12-15 min, følg med på tiden. 
  • Avvkjøles på rist
  • Nyyytes! God fornøyelse! :)
Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon