Image
Text

PLOMMEPAI

Sommer'n er på sitt siste og det samme er det med årets plommer - men denne paien er helt klart en flott avslutning på en deilig plommesesong :) bare prøv!


Dette trenger du:

  • 1 pose Paimiks a 200 g (det er to poser miks i pakken)

  • 1 egg

  • 80 g smør, mykt

  • 60 g melis

  • 3-5 ss vann

  • Plommer (10-15 stk)

  • 2 egg

  • 2 dl Gryr matlaging av kokos og raps

  • 3 ts vaniljesukker

  • 1 bit vaniljestang om du har - skrap ut frøene
  • En neve mandelspon (ca 25 g)

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Paimiksen. (Jeg laget bunnen kvelden før og lot den stå til neste dag)
  • Sett ovnen på 180 grader
  • Del plommene i to og fjern steiene. 
  • Legg plommene tett i paibunnen.
  • Visp sammen Gryr og egg, tilsett vaniljesukker/ vaniljefrø og hell dette over plommene. 
  • Strø mandelspon over tilslutt før du steker i ca 40 min, eller til fyllet har stivnet og paien har fått en fin, gylden farge. 

Server paien litt lun som den er, eller med litt vaniljeis.


God fornøyelse! <3

Image
plommepai
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon