Image
Text

NYBAKT FOCACCIA  I PORSJONSSTØRRELSE

Focaccia kan bakes hel men om du deler opp deigen i flere mindre emner kan du toppe de ulikt og dermed lage flere favoritter.


Dette trenger du av ingredienser:

  • 1 pose Focacciamiks
  • 3,5 dl lunkent vann
  • 1/2 pk fersk gjær
  • 150 gram kesam
  • 20 gram olivenolje
  • Litt ekstra olivenolje og som "pynt" kan du bruke havsalt, rosmarin, oliven, soltørkede tomater, pesto eller annet du synes er godt å ha på :)

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på Focacciamiksen 
  • Sett deigen til heving i ca 30 min.
  • Mens deigen hever finner frem ingredienser til fyllet.
  • Ha litt esktra mel på kjøkkenbenken, eller fukt hendene mellom hvert deigemne og form deigen til passende emner/ størrelser. 
  • Legg emnene på en stekeplate kledd med bakepapir.
  • Bruk fingrene og trykk deigen litt ned slik at du får huller du kan fylle med det du har valgt ut. Fukt fingrene før du gjør dette eller bruk olivenolje.
  • Springle olivenolje og dryss litt havsalt over til slutt.
  • Hev 30 min til.
  •  Sett ovnen på 210 grader og stek i ca 25 min. Følg med på steketiden.

Avkjøles på rist før du inviterer til smaking! Smaker nydelig som der, eller så kan du lage digge sandwich å ha med på båttur, eller picnic? Prøv med litt aioli til også...


God fornøyelse! :)

Image
Focaccia i porsjonsstørrelse
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon