Image
Text

GLUTENFRIE KRUTONGER

Så lurt og så enkelt å lage. Jeg har her mikset rester av Focaccia og Fiberbrødet bakt av miksene fra Det Glutenfrie Verksted. Ellers bruker du det du har av glutenfrie brødrester, og gjerne da litt tørt brød.


Dette trenger du:

  • Rester av Focaccia og Fiberbrødet bakt av miksene fra Det Glutenfrie Verksted eller andre glutenfrie brødrester

Dette gjør du:

  • Skjær opp i passe store terninger og fordel utover et stekebrett kledd med et bake ark.
  • Hell litt god olivenolje over og bland godt.
  • Kvern litt salt og pepper over og gjerne litt hvitløk (da får du hvitløks krutonger :)).
  • Har du litt friske urter er det også godt å hakke opp og fordele utover.
  • Stekes på 200 grader i ca 10 min. Følg med på tiden.

Kjempegodt å ha stående i en skål på kjøkkenbenken eller bruke det med en gang til en cæsar salat eller lignende. Holder seg 2-3 dager. Kos deg!

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon