Image
Text

GULROTSUPPE OG NYBAKTE FOCACCIA’S

Denne kombinasjonen er veldig enkel å tilberede og utrolig smakfull! Fargerik og skikkelig høst mat. Start med å mikse deigen til Focaccia – følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miks posen så slipper jeg å gjenta den her;).

La deigen stå til heving mens du kutter opp ingrediensene til suppa.


Dette trenger du av ingredienser:

Til gulrotsuppe:

  • 700 gram økologiske gulrøtter i biter

  • 1 løk hakket

  • 4 hvitløkfedd hakket

  • 1 liten chili hakket

  • 20 gram fersk ingefær hakket

  • 1 ts koriander frø knust i morter

  • 8 dl kyllingkraft

  • 2 appelsiner – saft fra disse tilsvarer ca 2,5 dl

  • Salt & pepper

  • Fersk koriander til pynt/ dekor

  • Litt olje

Dette gjør du:

  • Kutt alle grønnsaker/ ingredienser først.

  • Varm litt olje i en kjele og fres løk blank, tilsett hvitløk, chili, ingefær og gulrøtter og la surre med løken noen minutter før du tilsetter kyllingkraft og appelsinjuice.

  • Kok opp og la koke til gulrøttene er passe myke.

  • Bruk en stavmikser til å «mose» suppa til en jevn og fin konsistens.

  • Fyll opp ønsket menge i suppeskål og strø litt frisk, hakket koriander over før du serverer med nybakte, varme focaccia.

Oppskriften er også delt i magasinet Farge no5 Høst 2016.

God fornøyelse! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon