Image
Text

LAVFODMAP PAI NOE FOR DEG?

Denne har jeg lånt av Julianne Lyngstad, Godt for magen, og er verdt å teste ut også for deg som går på LavFODMAP.


Dette trenger du:

  • 1 pk Paibunn miks (1 pose a 200g)

  • 1 egg

  • 80g smør mykt

  • 4-6 ss vann

  • 100 g bacon

  • 100 g brokkoli

  • 3 dl laktosefri melk

  • 3 egg

  • 1 ts tørket oregano

  • salt og pepper

  • 1 dl revet hvitost

  • 1 paiform 30 cm

Dette gjør du:

  • Miks sammen paibunn og sett i kjøleskap i ca 30 min.
  • I mens forbereder du fyllet.
  • Kutt brokkoli i små biter. Kok opp vann i en liten kjele og ha i brokkoli og la koke i et par minutter. Hell av vannet og sett brokkolibitene til side.
  • Sprøstek bacon i en stekepanne.
  • Press paibunnen ut i en paiformen ved hjelp av fingrene og stikk små hull i bunnen ved hjelp av en gaffel.
  • Forstek bunnen i 7 minutter på nederste rille i ovnen.
  • Mens du venter på at pai-bunnen skal bli ferdig, blander du egg, laktosefri melk og krydder i en bolle.
  • Ta bunnen ut av ovnen og fordel brokkoli og bacon før du heller over blandingen med egg og melk.
  • Strø over revet hvitost til slutt.
  • Stek paien på nederste rille i 30 minutter, eller til paien har fått en gyllen farge.
  • Server gjerne med en frisk salat.

Nammmm sier nå bare jeg 

Følg bloggen til Julianne Lyngstad for flere lavFODMAP- tips og oppskrifter – trykk her.

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon