Image
Text

PIZZASNURRER

Her har du en enkel løsning til digge pizzasnurrer som er supre å ta med på skoleavslutninger, i matpakken, på tur, eller til kveld.


Dette trenger du:

  • 1 pose Pizzabunn miks fra Det Glutenfrie Verksted

  • 2,5 dl vann

  • 1 ss olivenolje

Dette gjør du:

  • Følg samme fremgangsmåte som for Pizzabunn.
  • Ta så på ønsket fyll og bruk bake arket til hjelp for å rulle sammen pizzadeigen til en rull. Hold litt igjen når du ruller slik at rullen blir litt fast og tight.
  • Ha et stekebrett klart, kledd med bakepapir og legg snurrene på etterhvert som du deler de opp. Bake spatelen gjør det enkelt å dele opp, men også å legge snurrene over på bakeplaten. Om det blir litt kladdet og ute av form så spiller det ingen rolle – det smaker nemlig like godt.
  • Strø gjerne litt ost på toppen før du setter de inn i ferdig oppvarmet ovn, steker på 225 grader i ca 10-15 min.
  • Avkjøles lett på rist!

Riktig god fornøyelse! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon