Image
Text

RUSTIKK PAI

Jeg er kanskje i overkant glad i rotfrukter og denne varianten er virkelig en herlig variant – passer godt til kylling eller kjøtt, eller som den er, rett og slett. Inspirasjon til denne fant jeg på meny.no.


Dette trenger du:

  • 1 pose Paimiks

  • 1 egg

  • 80 gram smør

  • 4-6 ss vann

  • 1 stor rødløk

  • 1 stor rødbete

  • 1 del søtpotet eller gulbete

  • 2 stk hvitløksfedd

  • 1 stk pære

  • 1 liten rød chili

  • rosmarin- eller timian kvister

  • 5 ss olivenolje

  • 2 ss balsamico eddik

  • salt & pepper

  • eventuelt 1 egg til pensling

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på pai miksen, pakk deigen inn i plast og legg kaldt i min 30 min.
  • I mellomtiden deler du opp grønnsakene; løk rødbete, søtpotet/ nepe i smale båter, hvitløk i tynne skiver, chili hakkes men husk å fjerne alle frøene først, pæren i båter. Bland alt i en bakebolle og hell på olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper og bland godt.
  • Sett stekeovnen på 200 grader, over- og undervarme.
  • Kjevle paibunnen direkte ut på et bakeark – ha gjerne litt ekstra glutenfritt mel tilgjengelig dersom deigen oppleves klissete. Hell innholdet i bakebollen over på paibunnen og brett opp kantene rundt. Legg rosmarin- og eller timian kvister på toppen.
  • Stekes midt i ovnen i ca 40-45 min.

Serveres varm, alene eller med det du synes passer til. Gled deg! God fornøyelse! 

Image
Text

Text

ØNSKER DU Å TA KONTAKT MED OSS?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. Obligatoriske felt er merket med *

Form2
Navn
Vennligst fyll inn ditt fulle navn. Feltet er påkrevd.
E-post
Vennligst fyll inn din e-postadresse. Feltet er påkrevd.
Telefon
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer. Feltet er påkrevd.
Melding
Vennligst skriv inn en melding. Feltet er påkrevd.
SEND
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon